Partner Budi Luhur Universiteit

Rector Prof. Dr. Sc. Agr. Ir. Didik Sulistyanto

prof.-dr.-sc.-agr.-ir.-didik-sulistyanto

Docenten en studenten van Budi Luhur,

Sinds zaterdag 11 maart 2017 is mij het mandaat als rector van de Universiteit van Budi Luhur toegewezen, voor een periode van 2017 tot en met 2020. Op basis van de filosofie van de oprichter van Budi Luhur Cakti Education Foundation is het essentieel om de diepgang van de visie van Budi Luhur Universiteit verder te ontwikkelen. Deze visie luidt: “van Budi Luhur een superieure universiteit maken met de hoogste kwaliteitsnormen, gebaseerd op intelligentie en toewijding, ondersteund door informatie- en communicatietechnologie”.

Als rector van de Budi Luhur Universiteit ben ik de verplichting aangegaan om de universiteit van de hoogste kwaliteitsnormen te voorzien die mogelijk zijn. En die bijdragen aan een hogere Accreditatie Rangschikking van Nationaal Hoger Onderwijs in de Wereld. Om de strategische doelstellingen te behalen, heb ik als academicus u nodig en is betrokkenheid van het allergrootste belang. Of het nu gaat om studenten, medewerkers en docenten van de geliefde Budi Luhur Universiteit. We kunnen dit realiseren door de participatie van studenten en docenten van Tridharma van het Hoger Onderwijs (drie pijlers van het hoger onderwijs) verder te optimaliseren. Deze pijlers zijn; onderwijs, onderzoek en gemeenschapszin. De universiteit van Budi Luhur heeft zich gecommitteerd om de participatie van studenten en docenten te vergroten. Dit wordt beschouwd als onze ‘core’ voor de komende jaren.

De uitwerking van ons doel, om een ​​superieure universiteit te maken met de hoogste kwaliteitsnormen, zijn volledig in overeenstemming met de strategische doelstellingen van het Strategisch Plan 2012-2020 van de Universiteit van Budi Luhur. Creativiteit en innovatie wordt bevorderd om daarmee de ondersteuning van informatie- en communicatietechnologie nog verder te optimaliseren.

Het is zeer belangrijk dat u hierin actief deelneemt en een rol speelt. Dit geldt voor studenten als ook voor de medewerkers van de faculteiten. U bent belangrijk in het realiseren van de visie en strategische missie van de Universiteit. Zoals ook is verwoord in het strategisch plan van 2012-2020
Een hartelijke groet en Gods zegen in uw werk.
Rector,

Prof. Dr. Sc. Agr. Ir. Didik Sulistyanto

presentation indonesian embassy

Pin It on Pinterest