Waarom INIT?

Because we're in it!

Educatie en Innovatie


De Nederlandse Industrie staat de komende jaren voor grote uitdagingen als het gaat om het vinden van ICT- en andere technische specialisten. Nederland heeft technische know how en positie te verdedigen, maar de aanwas van studenten is beperkt. De INIT-Group verzorgt selectieprocedures onder ‘fresh graduated’ studenten en IT-specialisten vanuit diverse technische universiteiten in Indonesië.

Daarnaast stimuleren en implementeren wij  kennisuitwisseling en innovatie en zijn we ook in staat (tijdelijke) tekorten aan docenten in Nederland op specifieke vakgebieden een impuls te geven. 

Azië groeit uitermate hard op het gebied van IT en technische ontwikkeling. Indonesië speelt in de regio een sleutelrol en investeert massaal in opleiding, techniek en ontwikkeling. Met ons INIT-Programma bieden wij Nederlandse bedrijven unieke kansen.

INIT-Group is de schakel die bijdraagt aan kennisuitwisseling en specifieke onderwijsprogramma’s. Hiermee creëert INIT-Group een fundament dat uiteindelijk resulteert in het kunnen beantwoorden van de marktvraag aan specialisten, uitgevoerd door haar partners .

Waarom INIT?

  • Opgebouwd trackrecord en uitstekende kennis van cultuur en opleidingen op het gebied van HBO en Universiteiten, Indonesië.
  • Aantoonbare succesvolle programma-uitwisseling in Higher Education tussen Indonesië en Nederland.
  • Adviesraad vanuit de markt en onderwijs.
  • Inpassen van bedrijfsgerelateerde modules in het universitair onderwijs.
  • Hands on mentaliteit, kansen benutten en implementeren.

Interesse?

Wij leggen u graag onze manier van werken uit.

Vul het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Business in Indonesie.

Business in Indonesie. INIT-Group en Budi Luhur University

30 jaar ervaring!

Top 30 studenten!

Pin It on Pinterest